Verdwenen vrouw (75) levenloos aangetroffen in bosgebied, alle scenario’s nog open

Verdwenen vrouw (75) levenloos aangetroffen in bosgebied, alle scenario’s nog open

Geplaatst op 12 oktober 2023, om 20:22 uur

HALSTEREN – De identiteit van de vrouw die op woensdag dood werd aangetroffen in een bosgebied aan ’t Wasven in Hasteren is vastgesteld. Het betreft een 75-jarige vrouw uit Halsteren. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rondom haar overlijden is nog steeds gaande.

Dinsdagavond was deze vrouw als vermist opgegeven, wat leidde tot een onmiddellijke zoekactie door de politie. Hierbij werden politieagenten, een speurhond en een politiehelikopter ingezet. Bovendien is het publiek ingeschakeld via Burgernetmeldingen. Tijdens deze zoekactie werd in het bosgebied een lichaam aangetroffen, dat nu is geïdentificeerd als dat van de vermiste vrouw.

De recherche is gestart met een onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden omtrent haar overlijden. Forensische rechercheurs hebben de hele dag woensdag gewerkt aan een grondig sporenonderzoek op de locatie waar het lichaam werd gevonden. Bovendien hebben agenten gezocht naar mogelijke camerabeelden en informatie bij voorbijgangers verzameld. De politie houdt alle mogelijke scenario’s open in het lopende onderzoek.

Foto’s: Venema Media