Man aangehouden voor vernieling en mishandeling agent

Man aangehouden voor vernieling en mishandeling agent

Geplaatst op 9 oktober 2023, om 19:45 uur

BERKEL-ENSCHOT – Een 24-jarige man uit Berkel-Enschot is zondag 8 oktober jl. omstreeks 15.40 uur aangehouden ter zake vernieling en het mishandelen van een politieman in functie.

De politie kreeg zondagmiddag een melding dat in een woning in Berkel-Enschot een man door het lint ging. Ter plaatse bleek dat een zoon van de bewoners tijdens een ruzie agressief was geworden. Hij smeet met deuren en gooide de afstandsbediening kapot. Hij ging vlak voor een van de agenten staan en eiste dat die weg zou gaan, Hij pakte met kracht het veiligheidsvest van de diender vast. Vervolgens sloeg hij de agent met gebalde vuist tegen de linkerarm. Hierna zette een van de agenten het stroomstootwapen in, waarna de verdachte werd aangehouden.