Man in scootmobiel gewond na beroving van zijn horloge

Man in scootmobiel gewond na beroving van zijn horloge

Geplaatst op 8 oktober 2023, om 12:35 uur

BREDA – Een 64-jarige Bredanaar is afgelopen nacht onder bedreiging van een revolver met geweld van zijn horloge beroofd. De man ging daarbij in verzet omdat het het horloge van zijn overleden broer betrof.

Tegen middernacht gaat de man na een feestje op weg naar huis. Als hij op het Oranje Nassauplein aankomt wordt hij benaderd door een donker geklede man van rond de dertig jaar. Die bedreigt hem met een revolver en eist daarbij zijn Rolex-horloge. Omdat het een horloge betreft dat hij van zijn overleden broer heeft geërfd, weigert het slachtoffer en gaat in verzet.

Daarbij valt hij naast zijn scootmobiel, waarna het horloge alsnog met geweld van zijn arm wordt getrokken. De man loopt daarbij verwondingen op. Als voorbijgangers de man zien liggen wordt de politie gewaarschuwd.