Bestuurder zit bekneld nadat auto van de dijk afschiet

Bestuurder zit bekneld nadat auto van de dijk afschiet

Geplaatst op 7 oktober 2023, om 20:13 uur

SINT MAARTENSDIJK – Op zaterdagavond raakte een automobilist bekneld bij een eenzijdig ongeval op de Sportlaan in Sint Maartensdijk.

Het incident vond plaats omstreeks 18:35 uur, net na het kruispunt met de Molendijk, dat recentelijk is aangepast. Een auto raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde beneden op de dijk. Het voertuig kwam tot stilstand in de bosjes. De voorkant van de auto raakte ernstig beschadigd, waardoor de bestuurder bekneld raakte. De brandweer moest assisteren om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden, waarna deze met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Venema Media