Vrouw gewond na steekpartij, verdachte aangehouden

Vrouw gewond na steekpartij, verdachte aangehouden

Geplaatst op 6 oktober 2023, om 20:46 uur

BERGEN OP ZOOM – In een woning aan de Karel Doormanstraat heeft vrijdagavond omstreeks 19:10 uur een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een vrouw lichtgewond geraakt. Eén verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Agenten hebben in de woning kort onderzoek gedaan.

Meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst kwamen met spoed naar de Karel Doormanstraat. Vrijwel direct bij aankomst van de politie kon de verdacht nabij de woning worden aangehouden. Om zeker te zijn dat er niet nog een verdachte in de woning aanwezig was trad de politie het pand binnen met schilden en een politiehond.

Ambulancemedewerkers hebben de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen behandeld. Volgens een woordvoerder van de politie raakte ze gelukkig maar lichtgewond. Over de aanleiding voor het geweld is nog niets bekend.

Foto’s: Venema Media