UPDATE: Brand bij de Heineken Brouwerij

UPDATE: Brand bij de Heineken Brouwerij

Geplaatst op 6 oktober 2023, om 19:01 uur

DEN BOSCH -Op vrijdagavond brak er brand uit bij de Heineken Brouwerij in Den Bosch. Een loods op het terrein van de brouwerij aan de Rietveldenweg raakte in brand, wat resulteerde in een aanzienlijke hoeveelheid rook die zichtbaar was in de omgeving.

De brand begon omstreeks 18.40 uur en werd gemeld door verschillende omstanders. Verschillende brandweerwagens werden opgeroepen en snel ter plaatse gestuurd.Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen al uit het dak geslagen. Onmiddellijk begon de brandweer met blussen, en binnen een half uur na het begin van de brand werd de situatie onder controle verklaard.Op dit moment is de oorzaak van de brand nog niet duidelijk.

Foto’s via X