Met kogelvrije vesten aan valt politie woning binnen, huis omsingeld

Met kogelvrije vesten aan valt politie woning binnen, huis omsingeld

Geplaatst op 6 oktober 2023, om 16:18 uur

CUIJK – Op vrijdagmiddag waren er agenten met zware kogelvrije vesten te zien in Cuijk, die een inval deden in een woning aan de Bereklauw. De agenten stonden zowel aan de voor- als achterkant van het huis voordat ze de woning binnentraden.

Nadat de deur was geforceerd, voerde de politie een onderzoek uit in de woning. Later kwamen agenten naar buiten met meerdere papieren zakken, hoewel de politie nog geen details heeft verstrekt over de inhoud ervan. Tot op heden is er niemand gearresteerd in verband met deze actie.

Buurtbewoners hebben opgemerkt dat er meerdere politieauto’s bij de woning aanwezig waren, maar zij zijn eveneens niet op de hoogte gebracht van de reden voor de inval.

Een briefje op het raam naast de voordeur meldt de bewoner dat nieuwe voordeursleutels kunnen worden opgehaald bij de politie, zonder verdere toelichting.