Man (21) aangehouden voor vernielingen van meerdere voertuigen

Man (21) aangehouden voor vernielingen van meerdere voertuigen

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 12:32 uur

AMERSFOORT – Op woensdagavond heeft de politie een man gearresteerd voor het beschadigen van auto’s op de Sara Burgerhartsingel in Amersfoort.

Vanaf 21.30 uur ontving de politie meerdere meldingen over een man die zich midden op straat bevond, overlast veroorzaakte en mensen lastigviel. Ook wordt de man verdacht van het beschadigen van verschillende auto’s op de Sara Burgerhartsingel. De politie reageerde met meerdere eenheden ter plaatse en startte een onderzoek naar de vernielingen en de verdachte. De man, een 21-jarige inwoner van Amersfoort, werd aangetroffen op de Sara Burgerhartsingel nabij Silverstein. Hij voldeed aan het door getuigen verstrekte signalement en werd gearresteerd en vastgezet voor verdere onderzoek.

De politie heeft vastgesteld dat minstens 3 auto’s zijn beschadigd, maar sluit niet uit dat er nog meer aangiftes zullen volgen.