Drie Duitsers (61, 62 en 65) overleden bij boot ongeval

Drie Duitsers (61, 62 en 65) overleden bij boot ongeval

Geplaatst op 4 oktober 2023, om 20:05 uur

DINTELOORD – Op woensdagavond is het derde lichaam van de vermiste vissers in het Volkerak bij Dinteloord gevonden. De overledenen waren drie Duitsers van 61, 62 en 65 jaar oud. Uit het lopende onderzoek blijkt dat het hoogstwaarschijnlijk om een tragisch ongeval gaat.

Dinsdagavond sloeg een bootje met vier vissers om. Een opvarende werd vrijwel meteen uit het water gehaald, hij raakte niet gewond. Niet veel later werd het lichaam van een overleden visser door een de opvarenden van een vrachtschip uit het water gehaald. Woensdagavond werd het derde lichaam gevonden.

De politie voert nog aanvullend technisch onderzoek uit om uit te sluiten dat er een andere oorzaak is.

Foto’s: Venema Media