Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken

Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken

Geplaatst op 3 oktober 2023, om 10:50 uur

UTRECHT – In de buurt van de Balijebrug in de Utrechtse Rivierenwijk is in de nacht van maandag op dinsdag een vrouw neergestoken, de derde keer binnen een week.

Het slachtoffer, een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein, raakte lichtgewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht meldt RTV Utrecht. De politie heeft met behulp van een speurhond onderzoek gedaan in de omgeving, maar het is onduidelijk of er een verdachte is aangehouden.

Eerder vonden er al twee incidenten plaats bij dezelfde brug. Op woensdagavond werd een 23-jarige vrouw aangevallen, en in de nacht van vrijdag op zaterdag werd een andere 23-jarige vrouw gestoken en beroofd van haar schoudertas. De politie onderzoekt of er mogelijk een verband is tussen deze gevallen.