16-jarige Danique sinds 25 september vermist

16-jarige Danique sinds 25 september vermist

Geplaatst op 3 oktober 2023, om 20:47 uur

ZORGVLIED – De 16-jarige Danique wordt sinds 25 september 2023 vermist uit Zorgvlied(Drenthe). Ze is voor het laatst gezien in haar woonplaats, omstreeks 19.50 uur, toen ze vertrok richting een onbekende bestemming.

Danique heeft herkenbare handtattoo’s van vlindertjes en de initialen R.K.E.H. Ze droeg zwarte kleding, inclusief een zwarte trainingsbroek, zwart vest, en zwarte Nike schoenen met een wit logo. Daarnaast had ze een opvallend klein tasje met een gouden schouderriem bij zich. Ze heeft ook een tongpiercing en neuspiercing.

Mogelijk verplaatst ze zich op een zwarte damesfiets met een transportdrager aan de voorzijde, bruine handvatten en een zilverkleurige bel. De fiets heeft een terracotta-kleurig zadel. Als u informatie heeft over deze vermissing, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0800-6070.

Foto: Politie