Politie houdt drie verdachten aan na aantreffen drugslab

Politie houdt drie verdachten aan na aantreffen drugslab

Geplaatst op 2 oktober 2023, om 17:00 uur

WIJCHEN – Op zondag heeft de politie drie verdachten aangehouden na het aantreffen van een drugslab in Wijchen. De politie kwam het lab op het spoor dankzij binnengekomen informatie. Bij de instap van de drugslab, troffen zij één persoon aan. Het gaat om een 40-jarge man uit Druten die is aangehouden als een verdachte in deze zaak. Naar aanleiding van aanvullend onderzoek konden er diezelfde dag nog twee verdachten worden aangehouden: een 24-jarige en een 37-jarige man uit Eindhoven.

Het drugslab was tijdens de instap nog in werking. Er werden diverse grondstoffen aangetroffen die bruikbaar zijn voor het maken van drugs.

Het lab en de betrokkenheid van de aangehouden verdachten wordt nog verder onderzocht.