Wielrenners gewond bij ongeluk, traumaheli ter plaatse

Wielrenners gewond bij ongeluk, traumaheli ter plaatse

Geplaatst op 1 oktober 2023, om 11:55 uur

SCHIJNDEL – Op zondagochtend rond kwart over negen zijn op de kruising van de Dakotaweg met de Vlagheide in Schijndel wielrenners betrokken geraakt bij een ongeval met een auto. Als gevolg van dit incident zijn twee wielrenners gewond geraakt.

De ernst van de situatie leidde tot de inzet van twee ambulances en een traumahelikopter. De weg is gedurende enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Beide gewonde wielrenners zijn per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, terwijl de trauma-arts niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

De exacte toedracht van het ongeval is op dit moment nog niet duidelijk, maar de laagstaande zon wordt als mogelijke factor genoemd.

Foto’s: Sander van Gils