Welk alarmsysteem moet je kiezen in 2023?

Welk alarmsysteem moet je kiezen in 2023?

Geplaatst op 1 oktober 2023, om 00:01 uur

In de zoektocht naar een alarmsysteem dat in 2023 goed genoeg is om je huis te beschermen, is het van groot belang om te kiezen voor een systeem dat krachtige bescherming biedt tegen mogelijke indringers en tevens branddetectie nauwkeurig uitvoert. Met de overvloed aan opties op de markt kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom willen we graag het volgende alarmsysteem met je bespreken, dat al erkenning heeft ontvangen van bronnen zoals Best Gekozen en Top 5-lijstjes. We laten je niet langer in spanning…

 

*tromgeroffel* Het Ajax-alarmsysteem vinden wij de beste keuze in 2023. Ajax slaagt erin om geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijkheid en een eigentijds ontwerp naadloos te combineren om maximale veiligheid te bieden. Het feit dat het merk is vernoemd naar de legendarische Griekse held getuigt van hun inzet voor bescherming en veiligheid. Laten we enkele van de kenmerken van het Ajax-alarmsysteem bespreken, zodat je net zo enthousiast kunt worden als wij over dit alarmsysteem van Ajax.

 

2000 meter detectie

De detectoren van een Ajax alarmsysteem zijn zo gevoelig dat ze in een open ruimte of op verschillende verdiepingen al bewegingen of rook kunnen signaleren. De componenten communiceren onderling met elkaar tot een afstand van maar liefst 2000 meter.

 

100% draadloos

Dankzij het gebruik van de allernieuwste technologieën, die niet alleen de detectoren ongelooflijk nauwkeurig maken, maar ook de communicatie stabiel houden en het detectiebereik vergroten, is bekabeling volledig overbodig geworden. Met een doordacht en intelligent ontwerp functioneert het alarmsysteem draadloos op-en-top. En nog een grote plus: geen gedoe met kabels die je in huis moet wegwerken.

 

Communicatie elke 12 seconden

Elke 12 seconden vindt er een uitwisseling van informatie plaats tussen de verschillende componenten binnen het Ajax systeem. Dit zorgt ervoor dat elk potentieel probleem of gevaar direct wordt gesignaleerd. Een bedreigende situatie kan daardoor onmiddellijk worden aangepakt.

 

Grade 2 certificatie

Dit wil zeggen dat het alarmsysteem zelfs ervaren inbrekers kan detecteren die speciale apparatuur op zak hebben. Ramen, deuren en andere mogelijke toegangspunten worden beschermd. Dat maakt het systeem niet alleen geschikt voor je appartement of huis, maar ook je kantoorruimte.

 

Modern design

Een alarm moet toch gewoon goed z’n werk doen? Zeker, maar dan hoeft het nog niet een doorn in het oog te zijn. Daar hebben ze bij Ajax over nagedacht. Elk onderdeel van het alarmsysteem heeft een minimalistische, moderne uitstraling.

 

Snelle installatie

In no-time ligt jouw huis of kantoor er veilig bij met de installatie die binnen en dag gedaan is. Lees hier meer over een Ajax alarmsysteem laten installeren

 

Oud (skippen):

 

Het beste alarmsysteem van 2023

 

In de zoektocht naar een alarmsysteem, is het belangrijk dat je alleen voor het allerbeste gaat. Maar welk alarmsysteem detecteert brand het meest accuraat en biedt daarnaast ook de sterkste bescherming tegen potentiële indringers? Met het enorme aanbod kan het lastig zijn de kaf van het koren te scheiden. Daarom nemen we graag het voortouw en nemen wij hét alarmsysteem van dit met je onder de loep – dat al erkenning kreeg van onder andere. Best Gekozen en Top 5-lijstjes. We laten je niet langer wachten..

 

*tromgeroffel* het alarmsysteem van Ajax is het beste alarmsysteem van 2023. En dat is niet voor niks. Ajax weet state-of-the-art technologie, gebruiksvriendelijkheid en een eigentijds design naadloos te combineren om maximale veiligheid te bieden. Het merk is niet voor niks vernoemd naar de legendarische Griekse held. We nemen een aantal features met je door, waardoor je net zo loei-enthousiast kunt zijn als wij over een Ajax alarm.

 

2000 meter detectie

De detectoren van een Ajax alarmsysteem zijn zo gevoelig dat ze in een open ruimte of op verschillende verdiepingen al bewegingen of rook kunnen signaleren. De componenten communiceren onderling met elkaar tot een afstand van maar liefst 2000 meter.

 

100% draadloos

Dankzij het gebruik van de allernieuwste technologieën, die niet alleen de detectoren ongelooflijk nauwkeurig maken, maar ook de communicatie stabiel houden en het detectiebereik vergroten, is bekabeling volledig overbodig geworden. Met een doordacht en intelligent ontwerp functioneert het alarmsysteem draadloos op-en-top. En nog een grote plus: geen gedoe met kabels die je in huis moet wegwerken.

 

Communicatie elke 12 seconden

Elke 12 seconden vindt er een uitwisseling van informatie plaats tussen de verschillende componenten binnen het Ajax systeem. Dit zorgt ervoor dat elk potentieel probleem of gevaar direct wordt gesignaleerd. Een bedreigende situatie kan daardoor onmiddellijk worden aangepakt.

 

Grade 2 certificatie

Dit wil zeggen dat het alarmsysteem zelfs ervaren inbrekers kan detecteren die speciale apparatuur op zak hebben. Ramen, deuren en andere mogelijke toegangspunten worden beschermd. Dat maakt het systeem niet alleen geschikt voor je appartement of huis, maar ook je kantoorruimte.

 

Modern design

Een alarm moet toch gewoon goed z’n werk doen? Zeker, maar dan hoeft het nog niet een doorn in het oog te zijn. Daar hebben ze bij Ajax over nagedacht. Elk onderdeel van het alarmsysteem heeft een minimalistische, moderne uitstraling.

 

Snelle installatie

In no-time ligt jouw huis of kantoor er veilig bij met de installatie die binnen en dag gedaan is. Lees hier meer over een Ajax alarmsysteem laten installeren