Bewoner raakt gewond bij woningoverval, daders slaan op de vlucht

Bewoner raakt gewond bij woningoverval, daders slaan op de vlucht

Geplaatst op 1 oktober 2023, om 21:57 uur

DONGEN – Zondagavond raakte de bewoner van een woning aan de Jan Mertenslaan in Dongen gewond bij een woningoverval.

Twee overvallers zijn gevlucht nadat ze de bewoner hadden mishandeld, onder andere door het gebruik van pepperspray. De daders zijn richting een nabijgelegen voetbalveld gevlucht. Het is momenteel onduidelijk of ze iets hebben buitgemaakt.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door een ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden als ze iets hebben gezien van de overval of de vlucht van de daders.

Foto’s: Jeroen Stuve