Zwaargewonde na aanrijding met vrachtwagen

Zwaargewonde na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 29 september 2023, om 17:06 uur

VELSEN-NOORD – Een persoon is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velsen-Noord. Het slachtoffer werd rond half vier in de Staalstraat nabij het terrein van Tata Steel aangereden door een vrachtwagen.

Omstanders boden direct eerste hulp in afwachting op de hulpdiensten. Hierbij werden meerdere ambulances en een traumateam in gezet om hulp te bieden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd en bij het ongeval zwaargewond is geraakt.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Op het wegdek is een lang spoor zichtbaar.

Foto’s: Michel van Bergen