Zwaargewonde na schietpartij, ‘zes schoten gehoord’

Zwaargewonde na schietpartij, ‘zes schoten gehoord’

Geplaatst op 28 september 2023, om 07:59 uur

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in Amsterdam is in de nacht van woensdag op donderdag een gewonde gevallen. De schietpartij vond rond kwart over een plaats aan de Lodewijk van Deysselstraat nabij de Slotermeerlaan.

Meerdere ambulances en een traumateam werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Achter de ambulance is een politiewagen aangereden naar het ziekenhuis.

De agenten hebben de straat afgezet voor onderzoek. Getuigen zeggen zo’n 6 schoten te hebben gehoord. Op de grond zijn nabij een auto meerdere pilonnen gezet waar hulzen zijn aangetroffen. De Forensische Opsporing zal sporen veilig komen stellen.

Foto’s: Michel van Bergen

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram