Twee aanhoudingen na vechtpartij, speurhond vindt deel van wapen

Twee aanhoudingen na vechtpartij, speurhond vindt deel van wapen

Geplaatst op 28 september 2023, om 21:25 uur

DEN HAAG – De politie kreeg woensdag rond 18:00 uur een melding van een vechtpartij met een mogelijk wapen in de Piet Moeskopstraat. Tijdens de vechtpartij is er 1 slachtoffer gewond geraakt en zijn er 2 personen aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die meer weten over dit incident.

Rond 18:00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij waarbij ook mogelijk een wapen zou zijn gebruikt. Om nog onbekende redenen was er op de Piet Moeskopstraat een conflict tussen twee partijen. Hierbij is een persoon gewond geraakt. De andere partij is vervolgens gevlucht in een onbekende richting. Na een korte zoektocht werden er twee verdachten aangehouden, maar werd er geen wapen aangetroffen. Later is er een zoekslag geweest in de omgeving met behulp van een speurhond. Uiteindelijk is hier een deel van een wapen aangetroffen.

De politie doet uitgebreid onderzoek en de verdachten zitten op dit moment nog vast.