Drugsdealer aangehouden, cocaïne gevonden in berging

Drugsdealer aangehouden, cocaïne gevonden in berging

Geplaatst op 27 september 2023, om 12:58 uur

ROOSENDAAL – De politie startte dinsdag 26 september een onderzoek naar drugshandel. In een berging bij een woning is cocaïne gevonden. Een 23-jarige man uit Roosendaal is aangehouden op verdenking van drugshandel.

Agenten zijn dinsdagochtend getuigen van een vermoedelijke drugsdeal vanuit een auto op de Rubenslaan. De 23-jarige bestuurder is aangehouden. De agenten zijn daarna verder gegaan met het onderzoek. Dit leidt naar een woning in de Eikenlaan. In de berging bij de woning vinden de agenten ruim 1,5 kilo cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor. De bewoner moet later een verklaring af komen leggen.

De politie heeft de burgermeester in kennis gesteld zodat er mogelijk ook een bestuurlijke maatregel opgelegd kan worden.