Ernstig ongeval tussen fatbike en auto

Ernstig ongeval tussen fatbike en auto

Geplaatst op 26 september 2023, om 22:57 uur

AMSTELVEEN – Op dinsdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval tussen een fatbike en een auto in Amstelveen. Het incident vond plaats omstreeks half negen op de kruising van de Groenelaan met de Watercirkel. De persoon op de fatbike werd aangereden door de automobilist, wat resulteerde in het losraken van het achterwiel van de fatbike.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden ingezet om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De kruising is afgesloten, en de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie verricht onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

In de afgelopen dagen hebben zich in Amstelveen meerdere ongevallen voorgedaan waarbij fatbikes betrokken waren.

Foto’s: Michel van Bergen