Veel mensen melden zich naar aanleiding van passantenonderzoek

Veel mensen melden zich naar aanleiding van passantenonderzoek

Geplaatst op 25 september 2023, om 19:30 uur

ROOSENDAAL – Zo’n vijfentwintigtal mensen hebben zich bij de politie gemeld naar aanleiding van een passantenonderzoek aan de Strausslaan. Of deze mensen belangrijke informatie voor de politie hebben moet nog blijken.

Rechercheurs stonden zaterdag 23 september tussen 12.00 en 16.00 uur in een parkje aan de Strausslaan. Daar werd op 19 augustus, in een bosschage, een overleden 44-jarige Poolse vrouw gevonden. De politie houdt er sterk rekening mee dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Een 41-jarige Poolse man werd in verband met de zaak aangehouden.

Onderzoek
Zaterdag werden een dertigtal voorbijgangers aangesproken of ze op de dag dat de vrouw werd aangetroffen wellicht iets hadden gezien. Van een aantal voorbijgangers werden gegevens genoteerd. De politie was ook nog op zoek naar twee specifieke getuigen. Een vrouw met een wit hondje en een man met een fiets die op een bankje zou hebben gezeten. Meerdere vrouwen hebben zich inmiddels gemeld als zijnde mogelijke vrouw met wit hondje. De politie is echter nog steeds op zoek naar de man met de fiets.