Politie houdt Drunenaar (18) aan na steekincident

Politie houdt Drunenaar (18) aan na steekincident

Geplaatst op 25 september 2023, om 18:28 uur

DRUNEN – De politie heeft een 18-jarige man uit Drunen aangehouden in zijn woning na een steekincident op het Raadhuisplein in Drunen. Daarbij raakte zondagmiddag een 21-jarige Waalwijker gewond. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. We verdenken de Drunenaar van betrokkenheid bij het incident.

Een getuige belde gistermiddag rond 17.00 uur 112 voor een ruzie tussen enkele jongeren op straat. Gealarmeerde agenten vonden kort daarna het 21-jarige slachtoffer, een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De recherche startte direct een onderzoek en hield vanmorgen de 18-jarige man aan. Hij zit vast op het politiebureau waar hij wordt verhoord. Agenten onderzoeken de aanleiding en achtergrond van het incident.