Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding met bestelbus

Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding met bestelbus

Geplaatst op 25 september 2023, om 21:11 uur

BERGEIJK – Een ernstig ongeluk vond maandagmiddag plaats in Bergeijk, waarbij een fietser zwaargewond raakte na een aanrijding met een bestelbus. Het incident gebeurde op het kruispunt van de Fressevenweg en de Hoekerbeemden, en omstanders verleenden eerste hulp aan de gewonde fietser voordat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Nadat het ongeval plaatsvond omstreeks 17.45 uur, werd ook een traumahelikopter ingezet op de locatie. Het ernstig gewonde slachtoffer werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd, begeleid door een trauma-arts.

Na het incident werden het kruispunt en de omliggende wegen tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen.

Foto’s: Rico Vogels