Jongen (14) mishandeld door leeftijdsgenoten nadat hij klaar was met vissen

Jongen (14) mishandeld door leeftijdsgenoten nadat hij klaar was met vissen

Geplaatst op 24 september 2023, om 13:50 uur

HULST – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 14-jarige jongen. Het incident gebeurde zaterdagmiddag rond 15.30 uur nabij het Princebolwerk. De Belgische jongen en zijn vrienden werden daar lastiggevallen door een groepje kinderen, vermoedelijk leeftijdgenoten.

Een 14-jarige jongen uit België had zaterdag samen met twee andere jongens zitten vissen in de Binnenvest, nabij het Princebolwerk. Toen ze in de loop van de middag op een bankje zaten te wachten op hun lift naar huis, werden ze vanaf de vestingwallen door een paar kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd uitgedaagd. Even later kwam er een snelgroeiend groepje jongelui naar hen toe. Deze kinderen probeerden de vissertjes opnieuw uit te dagen.

Meerdere kinderen zouden de jongen uit België vervolgens hebben geslagen. Daarna ging de groep er vandoor in de richting van de Van de Maelstedeweg.