Man zwaargewond na verkeersongeval op A15

Man zwaargewond na verkeersongeval op A15

Geplaatst op 21 september 2023, om 11:45 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een verkeersongeval dat maandag plaats heeft gevonden tussen twee bestelauto’s op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Hierbij is een man zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Maandagmiddag omstreeks half twee vond er een ongeval plaats op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Hierbij kwamen twee bestelauto’s in een kop-staartbotsing met elkaar. De botsing was dusdanig hard dat één van de bestuurders van de auto gereanimeerd werd en zwaargewond naar het ziekenhuis is vervoerd.

Hoewel de politie de bestuurder van de andere auto heeft gesproken, is het nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden.