Politie zoekt voortvluchtige verdachte dodelijk steekincident

Politie zoekt voortvluchtige verdachte dodelijk steekincident

Geplaatst op 20 september 2023, om 14:44 uur

UTRECHT – Op dinsdagavond vond in een hotel aan de Helling een steekincident plaats. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd, maar later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie is dringend op zoek naar de 28-jarige Tornike Manvelidze, de man op de foto.

Rond 18.10 uur kreeg de politie een melding van een reanimatie in het hotel. Ter plaatse gekomen bleek dat het slachtoffer, was neergestoken en ernstig gewond was. De man, een 32-jarige man uit Georgië, werd direct overgebracht naar het ziekenhuis, maar is kort daarna overleden aan zijn verwondingen.

De politie stelde direct een groot onderzoek in naar de verdachte die het hotel was uitgerend. Op de plaats van het incident is uitvoerig sporenonderzoek gedaan en meerdere getuigen gehoord. Inmiddels is de politie op de hoogte van de identiteit van de vermoedelijke verdachte. Hij staat nu internationaal gesignaleerd.