Duizenden gestolen statiegeldkratten en trampolines ontdekt in loods

Duizenden gestolen statiegeldkratten en trampolines ontdekt in loods

Geplaatst op 20 september 2023, om 19:52 uur

MOERDIJK – De politie heeft in een lopend onderzoek vandaag in een loods in Moerdijk een grote hoeveelheid goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn.

Naast duizenden statiegeldkratten is een complete lading met trampolines aangetroffen. Deze zijn eerder in Boxtel gestolen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en het onderzoek wordt voortgezet. De eigenaar van de betrokken loods heeft niks met de diefstallen te maken.

Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid en de Zeehavenpolitie van de eenheid Zeeland-West-Brabant kwamen na onderzoek naar ladingdiefstallen uit bij de loods. De precieze herkomst van de duizenden statiegeldkratten wordt onderzocht, zodat de rechtmatige eigenaren ze weer in bezit krijgen. De eigenaar van de trampolines is inmiddels door de politie geïnformeerd.