Accu van decoupeerzaag vliegt in brand, flat ontruimd

Accu van decoupeerzaag vliegt in brand, flat ontruimd

Geplaatst op 18 september 2023, om 18:34 uur

HAARLEM – Meerdere bewoners hebben maandagmiddag hun woning moeten verlaten nadat er brand was uitgebroken. Rond twee uur werd er brand ontdekt aan de W.F. Hermansstraat in Haarlem-Noord. In een van de garageboxen was brand uitgebroken.

De bewoners moesten naar buiten en de brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. In een van de garageboxen lag een decoupeerzaag aan de lader en de accu hiervan was spontaan in de brand gevlogen. Dit zorgde voor de nodige rookontwikkeling. De restanten van de accu zijn in het water gelegd en het complex werd geventileerd om de rook naar buiten te blazen.

Vorige week was er ook al brand in een accu van een jetboard aan de Pieter van Musschenbroek in Haarlem.

Foto’s: Michel van Bergen

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram