Jongen (17) negeert stopteken en wordt aangereden

Jongen (17) negeert stopteken en wordt aangereden

Geplaatst op 17 september 2023, om 12:03 uur

DEN BOSCH – In Den Bosch heeft een 17-jarige bestuurder op zaterdag een stopteken van de politie genegeerd. Hij reed met zijn scooter verderop de straat over, waar hij in aanrijding kwam met een auto.

Het incident vond plaats op de Bruistensingel. De jongeman liep daarbij een pijnlijke enkelblessure op, en zowel zijn scooter als de auto raakten ernstig beschadigd.

Volgens de politie heeft de jonge bestuurder verklaard dat hij het stopteken niet had opgemerkt. Het bleek bovendien dat hij geen geldig rijbewijs had en weigerde om een schadeformulier in te vullen. Als gevolg van deze overtredingen heeft de jongen een boete ontvangen voor het rijden zonder rijbewijs en het negeren van het stopteken.

Foto’s: Bart Meesters