Cabrio vliegt in brand na botsing tegen boom

Cabrio vliegt in brand na botsing tegen boom

Geplaatst op 17 september 2023, om 11:23 uur

WILHELMINAOORD – Een cabrio is na een eenzijdig ongeval volledig verwoest door brand aan de Koningin Wilhelminalaan in Whilhelminaoord (Drenthe).

Rond kwart over vier kwam bij de meldkamer een melding binnen van een autobrand aan de Koningin Wilhelminalaan in Wilhelminaoord. Brandweer en politie gingen met spoed ter plaatse en troffen de brandende auto aan. Zij zijn direct gestart met blussen en hadden de brand snel onder controle.

De bestuurder van de auto moest naar zijn zeggen uitwijken voor iets wat overstak en belandde in de berm, reed een bord uit de grond, botste tegen een boom en kwam tot stilstand op de weg. De twee inzittenden wisten de auto zelfstandig te verlaten waarna de auto volledig uitbrandde. Een van de twee raakte lichtgewond aan de enkel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De weg is tijdens de inzet van de hulpdiensten volledig afgezet geweest.

Foto’s BTBfotografie