Automobilist belandt bovenop de struiken bij ongeval

Automobilist belandt bovenop de struiken bij ongeval

Geplaatst op 16 september 2023, om 10:33 uur

NIJMEGEN – De hulpdiensten werden zaterdagochtend omstreeks 08:30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Hogelandseweg in Nijmegen. Bij aankomst op de locatie troffen de hulpdiensten twee voertuigen aan, waarvan één in de struiken stond. De auto in de struiken stond raakte zwaar beschadigd, terwijl een werkbus lichte schade aan de bumper opliep.

De politie heeft bevestigd dat er bij het ongeval één persoon lichtgewond is geraakt en uit voorzorg naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere controle. Om de hulpverlening mogelijk te maken en het onderzoek ter plaatse uit te voeren, werd de Hogelandseweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

De brandweerwagen werd ingezet om de auto die in de struiken terecht was gekomen, met behulp van een brandweerkraan veilig te bergen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Persbureau Heitink