Aanhouding na steekincident AZC Budel

Aanhouding na steekincident AZC Budel

Geplaatst op 16 september 2023, om 12:30 uur

BUDEL – In de nacht van vrijdag op zaterdag vond rond middernacht een steekincident plaats op het Asielzoekerscentrum (AZC) in Budel. Eén van de twee betrokken mannen raakte hierbij gewond en de ander, een 26-jarige man, werd hierna aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Zowel het slachtoffer als de verdachte wonen op het AZC in Budel.

Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het incident. Mogelijk is onenigheid ontstaan nadat een mobiele telefoon verdwenen bleek. De politie hoopt dat aanvullend onderzoek hier meer duidelijkheid over kan geven.
De verwondingen van het slachtoffer waren oppervlakkig. De man is dan ook zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen aan deze verwondingen.