Fietser (25) overleden bij aanrijding met vrachtwagen

Fietser (25) overleden bij aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 15 september 2023, om 15:47 uur

OUDE MEER – De fietser die vrijdagochtend zwaar gewond raakte bij een ongeval in Oude Meer (Noord-Holland), is vanmiddag aan zijn verwondingen overleden, bevestigde de politie zojuist. Het betreft een 25-jarige man uit Aalsmeer.

Het ongeval gebeurde rond 6.00 uur vanochtend toen de fietser werd aangereden door een vrachtwagen op de Fokkerweg. Na het ongeval werd de fietser gereanimeerd en met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, aldus een woordvoerder van de politie.

De exacte toedracht van het ongeval is nog onbekend, en de politie voert momenteel onderzoek uit. Getuigen en dashcambeelden worden gezocht. De chauffeur van de vrachtwagen is meegenomen voor verhoor, wat gebruikelijk is bij ernstige ongevallen.

Foto’s: IVS