Man maakt hachelijke minuten mee, geklemd tussen de ladder

Man maakt hachelijke minuten mee, geklemd tussen de ladder

Geplaatst op 14 september 2023, om 12:45 uur

VELDHOVEN – Een dakwerker heeft donderdagochtend een aantal vervelende minuten gehad.

De man die met dakwerken bezig is op een appartementen complex, wilde door een dakluik het dak op of af. Daarbij raakte een muurbeugel los en viel de man ongelukkig naar beneden. Hij raakte met zijn benen klem tussen een paar traptreden van een ladder en hing zo tussen hemel en aarde.

Een paar bewoners van het appartementen complex konden de man na hulp geroep ondersteunen en hebben de brandweer gebeld. Deze hebben de man kunnen ondersteunen met laders en stelblokken. Zo hebben ze de man naar beneden geholpen. Hij hield alleen een paar schaafwonden over aan het hachelijke avontuur.

Foto’s: Rico Vogels