Meerdere ruiten gesneuveld na explosie

Meerdere ruiten gesneuveld na explosie

Geplaatst op 13 september 2023, om 08:02 uur

GRONINGEN – Op dinsdagavond rond 23:40 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Herestraat in het centrum van Groningen.

Er zou een luide knal gehoord zijn in de binnenstad en op straat ligt veel glas voor een pand. De hulpdiensten waaronder de brandweer en vele politieagenten zijn ter plaatse. Volgens omwonende zou de explosie hebben plaatsgevonden voor een pand waar een tijd geleden ook al een explosie heeft plaatsgevonden. De politie bevestigd alleen dat er een explosie bij een pand heeft plaatsgevonden waarbij meerdere ramen zijn gesneuveld.

Er zijn geen gewonden gevallen en de politie start een onderzoek. Daarbij zijn zij opzoek naar een kleine donkerkleurige auto.

Foto’s: Venema Media