Motorrijdster ernstig gewond na botsing met auto

Motorrijdster ernstig gewond na botsing met auto

Geplaatst op 11 september 2023, om 19:14 uur

LIEROP – Een jonge vrouw op een motor raakte maandagmiddag ernstig gewond bij een ongeval tussen een auto en motor op de N266. Na alle waarschijnlijkheid heeft de motorrijdster de auto over het hoofd gezien en reed ze tegen de zijkant van de auto aan.

Hierna kwam ze in de berm terecht en raakte ze ernstig gewond aan onder anderen haar hoofd. Een opgeroepen traumahelikopter keerde boven het incident om.

De vrouw is per ambulance met spoed naar Tilburg gebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek naar het ongeval gedaan. De weg van Helmond naar Someren was door het ongeval afgesloten. Dit zorgde voor een kleine verkeerschaos.

Foto’s: Dave Hendriks