Lichaam van schipper gevonden in haven

Lichaam van schipper gevonden in haven

Geplaatst op 10 september 2023, om 11:40 uur

STEIN – Even voor 10.00 uur kregen de hulpdiensten zondagochtend melding dat er mogelijk een persoon te water zou zijn geraakt in de haven. De brandweer heeft, met hulp van de politie, ter plaatse gezocht. Ongeveer een uur later werd inderdaad het lichaam van een man aangetroffen. Op dit moment gaat de politie uit van een noodlottig ongeval

Bij de hulpdiensten werd alarm geslagen nadat het vermoeden ontstond dat er mogelijk een schipper te water zou zijn geraakt in de haven van Stein. De brandweer heeft vervolgens met behulp van o.a. duikers en een drone het gebied aan de haven doorzocht. Rond 11.00 uur werd er inderdaad een lichaam aangetroffen in het water. De brandweer is gestart met het bergen van het lichaam.

De politie onderzoekt de omstandigheden van het overlijden. Op dit moment wordt er uitgegaan van een noodlottig ongeval. Onderzoek moet hier nog definitief uitsluitsel over geven. Er wordt op dit moment nog geen verdere informatie verstrekt over het slachtoffer.

facebook