Vrouw en hond uit woning gered na explosie

Vrouw en hond uit woning gered na explosie

Geplaatst op 8 september 2023, om 07:10 uur

DRIEMOND – De hulpdiensten zijn vrijdag in alle vroegte groots uitgerukt nadat er een explosie had plaatsvonden in Driemond. De explosie aan de Burgemeester Kasteleinstraat vond rond half twee plaats.

Een man die de explosie hoorde is naar de woning gegaan en heeft via de achterkant van de woning een vrouw en een hond gered. De brandweer heeft het vuur geblust. De voorkant van de woning liep door de explosie en de daaropvolgende brand forse schade op.

De bewoonster heeft bij de brand rook ingeademd en is door ambulancepersoneel opgevangen. De man die de vrouw gered heeft, liep bij zijn actie een wondje aan zijn voet op. Na de explosie hebben agenten op strategische plekken in de omgeving staan posten.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de explosie.

Foto’s: Michel van Bergen