UPDATE: Bijrijder (19) ernstig gewond na crash tegen boom

UPDATE: Bijrijder (19) ernstig gewond na crash tegen boom

Geplaatst op 8 september 2023, om 05:43 uur

GOIRLE – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee jonge mannen gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Tilburgseweg in Goirle. De bestuurder van de auto botste tegen een boom, wat resulteerde in ernstige schade aan de auto.

Rond 5:00 uur in de ochtend ontving de politie melding van een auto-ongeluk waarbij de auto tegen een boom was gereden. Ter plaatse trof de politie een aanzienlijke ravage aan. De auto, die uit de richting van Tilburg kwam, was net voorbij het viaduct aan de rechterkant van de weg tegen een boom gecrasht. Als gevolg van de impact brak de auto in stukken, die zich tot 50 meter verderop over de rijbaan verspreidden. De bestuurder, een 18-jarige man, raakte gewond maar was wel aanspreekbaar. Uit een voorlopig onderzoek van de politie bleek dat hij waarschijnlijk onder invloed van alcohol was. De bijrijder, een 19-jarige man, verkeerde in ernstige toestand en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd de Tilburgseweg gedurende twee uur afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Jeroen Stuve