Brand legt leegstaande bungalow in de as

Brand legt leegstaande bungalow in de as

Geplaatst op 8 september 2023, om 06:30 uur

GASSELTE – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.54 uur werd de brandweer van Gieten gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Bosweg bij Gasselte.

Toen de brandweer van Gieten onderweg was via N34 naar Gasselte bleek gezien de rode gloed die de hemel kleurde het al niet meer om een brandgerucht ging maar om een daadwerkelijke brand. Aangekomen op de Bosweg bleek dat er brand was in een zover bekend, leegstaande woning.

Omdat de woning in een bosrijke omgeving stond werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Hierop werden de watertankwagens van Annen en Borger opgeroepen alsmede de tankautospuit uit Gasselternijveen. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle en konden ze overgaan tot nablussen.

Over de oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s: Persbureau Drenthe

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram