Grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen

Grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen

Geplaatst op 5 september 2023, om 17:53 uur

ZOETERMEER – De politie heeft op dinsdagochtend in een bedrijfspand aan de Wiltonstraat een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. In woningen in Delft en Zoetermeer zijn twee mannen aangehouden. De mannen zitten vast en worden gehoord.

Uit een onderzoek naar de handel in verdovende middelen kwam naar voren dat er in een bedrijfspand aan de Wiltonstraat in Zoetermeer mogelijk een hoeveelheid verdovende middelen aanwezig zouden zijn. Bij dit onderzoek kwamen ook de twee verdachten in beeld. Bij de doorzoeking van het bedrijfspand troffen politieagenten verschillende dozen met vermoedelijke MDMA – tabletten en henneptoppen aan. Ook werden er goederen aangetroffen voor de productie van verdovende middelen. De twee mannen, 36-jarige man uit Delft en een 39-jarige man uit Zoetermeer zitten in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaten.