Dode bij ongeval met auto en vrachtwagen op snelweg

Dode bij ongeval met auto en vrachtwagen op snelweg

Geplaatst op 5 september 2023, om 11:18 uur

ETTEN-LEUR – Op de A58 snelweg, in de richting van Breda, heeft dinsdagochtend bij Etten-Leur een ongeval plaatsgevonden waarbij een auto en een vrachtwagen betrokken waren. De auto is achter op de vrachtwagen gebotst, met fatale gevolgen voor de bestuurder van de auto.

Tijdens het incident werden talrijke hulpdiensten gemobiliseerd, waaronder een traumahelikopter die op de snelweg landde om medische hulp te bieden. De exacte oorzaak van het ongeluk blijft vooralsnog onduidelijk.

De A58 richting Breda bij Etten-Leur is momenteel afgesloten, en naar verwachting zal de weg rond twee uur ’s middags weer worden vrijgegeven. Verkeer wordt omgeleid via de A17 en de A16.

Foto’s: Tom van der Put