Chloorgrap van TikTok gaat mis op school, 800 leerlingen op straat

Chloorgrap van TikTok gaat mis op school, 800 leerlingen op straat

Geplaatst op 4 september 2023, om 13:50 uur

DUIVEN – Het Candea College is maandag aan het einde van de ochtend ontruimd na een stunt met chloor. De ruim 800 leerlingen moesten de school verlaten nadat een fles met chloortabletten ontplofte. Dit zou op het toilet gebeurd zijn.

De fles met tabletten was in een toilet achtergelaten waarna die ontplofte en er een chloorwolk vrij kwam. In de hele school was dat te ruiken. De schoolleiding alarmeerde de hulpdiensten en neemt de zaak hoog op.

Volgens enkele leerlingen zou het gaan om een ‘grap’ die via TikTok de ronde doet. Afgelopen donderdag was er een soortgelijk incident op de school. Ambulance personeel heeft ter plaatse meerdere leerlingen gecontroleerd.

Foto’s: Persbureau Heitink