UPDATE: Automobilist crasht tijdens vluchten na dodelijke aanrijding

UPDATE: Automobilist crasht tijdens vluchten na dodelijke aanrijding

Geplaatst op 3 september 2023, om 13:25 uur

LENGEL/ZEDDAM – In Zeddam is de motorrijder die betrokken was bij een ongeval op zondagochtend overleden, zo heeft de politie op X, voorheen Twitter, gemeld. De vrouw die achterop de motor zat, raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval vond plaats omstreeks 11.15 uur op de Drieheuvelenweg. De exacte oorzaak van de botsing tussen de motorrijder en de personenauto is nog onbekend.

De bestuurder van de personenauto stopte niet, maar probeerde te vluchten. Deze vluchtpoging eindigde echter abrupt toen de man een paar honderd meter verderop, op de ‘s-Heerenbergseweg, tegen een boom botste met zijn auto. Daarna verlieten de drie inzittenden te voet de plaats van het ongeval. “Op dit moment hebben we twee van hen in hechtenis genomen. We zijn nog op zoek naar een derde verdachte,” aldus de politie in het X-bericht. Voor de zoekactie werd kort na het ongeluk onder andere een politiehelikopter ingezet.