Man (76) weer gevonden na urgente vermissing

Man (76) weer gevonden na urgente vermissing

Geplaatst op 3 september 2023, om 14:47 uur

SINT WILLEBRORD –  De 76-jarige man uit Sint Willebrord, die sinds zaterdagmiddag als vermist werd gemeld, is gelukkig gevonden.

Hij was voor het laatst gezien bij zijn huis aan de Boterbloemstraat in Sint Willebrord sinds 14.00 uur die dag. Zijn vermissing werd als urgent beschouwd vanwege zijn gezondheidstoestand, en daarom werd het Veteranen Search Team opgeroepen om te assisteren bij de zoektocht. In eerste instantie concentreerde het zoekteam zich op de omgeving van Sint Willebrord en Bosschenhoofd. Omdat de situatie dringend was vanwege zijn gezondheid, besloot de politie zaterdagavond een melding via Burgernet te verspreiden, wat enkele reacties opleverde, maar niet tot zijn lokaliseren leidde.

De man is uiteindelijk gevonden.

Foto Tom van der Put