UPDATE: Twee doden bij ongeval, bestuurder op de vlucht

UPDATE: Twee doden bij ongeval, bestuurder op de vlucht

Geplaatst op 2 september 2023, om 22:22 uur

ROTTERDAM – Op zaterdagavond rond 21.15 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Boerengatbrug in Rotterdam, waarbij twee mensen zijn overleden. Ondanks de pogingen tot reanimatie op de locatie, konden de levens van de slachtoffers niet worden gered. De veroorzaker is na het ongeluk vandoor gegaan

De politie is gestart met een onderzoek ter plaatse om de oorzaak van het incident te achterhalen. Indien er getuigen zijn, worden ze dringend verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Op dit moment zijn de identiteiten van de slachtoffers nog niet vrijgegeven.

Foto’s: Fernando Bot & JBmedia