Tieners (13, 14, & 18) aangehouden na vondst zwaargewonde man

Tieners (13, 14, & 18) aangehouden na vondst zwaargewonde man

Geplaatst op 30 augustus 2023, om 21:40 uur

ROTTERDAM – Voor een steekincident op de Grote Beer in Rotterdam waarbij een 20-jarige man ernstig gewond raakte, zijn drie verdachten aangehouden. Het betreft Rotterdammers van 18, 14 en 13 jaar. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

In de nacht van zaterdag op zondag 13 augustus is rond 3:30 uur een zwaargewonde man aangetroffen op de rijbaan aan de Grote Beer in Rotterdam. Het slachtoffer had meerdere steekwonden. De 20-jarige uit Capelle aan den IJssel is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en wat er precies aan vooraf is gegaan. Daarbij roept de politie getuigen op om zich te melden.