Auto botst frontaal tegen boom, een persoon met helikopter naar ziekenhuis

Auto botst frontaal tegen boom, een persoon met helikopter naar ziekenhuis

Geplaatst op 30 augustus 2023, om 12:14 uur

‘T ZAND – Woensdagochtend is er op de N9 bij ’t Zand een auto frontaal tegen een boom gereden. Als gevolg hiervan zijn twee personen gewond geraakt, zo verteld een woordvoerder van de politie tegenover NHNieuws. De weg ter hoogte van ’t Zand is momenteel niet toegankelijk.

Bij een ernstig ongeval op de N9 bij de afslag naar ’t Zand zijn vanmorgen twee mensen gewond geraakt, waarvan de aard van de verwondingen niet bekend is. Een woordvoerder van de politie heeft verklaard: “Eén van de gewonde personen is per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.” Het is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden; de politie voert hier momenteel een onderzoek naar uit. Als gevolg van het ongeval is de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

De duur van deze afsluiting is op dit moment nog niet vastgesteld. Het aantal incidenten op de N9 is aanzienlijk. Met vijf fatale ongevallen en 84 ongevallen met slachtoffers tussen 2017 en 2021 heeft de N9 zelfs een plek bemachtigd in de top 10 van wegen waar de meeste ongelukken plaatsvinden.

Foto’s: Inter Visual Studio