Urenlange vertraging op A4 door meervoudige ongevallen

Urenlange vertraging op A4 door meervoudige ongevallen

Geplaatst op 29 augustus 2023, om 10:18 uur

AMSTERDAM – Een ongeval met meerdere voertuigen op de A4 zorgt dinsdagochtend tot aanzienlijke verkeersopstoppingen op de snelweg richting Amsterdam.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de aanleiding was voor het ongeval en of er sprake is van gewonden. Verschillende hulpdiensten, waaronder brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter, zijn opgeroepen.

Automobilisten wordt geadviseerd om te rekenen op ongeveer drie uur aan vertraging, zoals aangegeven door de ANWB. De tijdstip waarop de weg heropend zal worden, blijft vooralsnog onbekend aangezien Rijkswaterstaat nog druk bezig is met het afhandelen van het incident.

Foto’s: Michel van Bergen