Grote zoektocht naar al ruim een week vermiste Samed (33)

Grote zoektocht naar al ruim een week vermiste Samed (33)

Geplaatst op 27 augustus 2023, om 19:02 uur

APELDOORN – Op zondagochtend is er een uitgebreide zoekactie gestart voor de 33-jarige Samed, die vermist is in Apeldoorn. Samed is nu al meer dan een week vermist nadat hij boos was weggefietst vanaf de Rustoordlaan bij ‘S Heerenloo. Er wordt verwacht dat ongeveer 350 mensen zich zullen aanmelden om deel te nemen aan de zoekactie.

Op dit moment zijn er al 48 groepen op pad in Apeldoorn om Samed proberen te vinden. Daarnaast is ook de RHWW (Reddingshonden Werkgroep Woudenberg) aan het zoeken in het Woudhuizerbos met behulp van honden.

Samed, die verstandelijk beperkt is, vertrok op een zwarte dames transportfiets met grijze fietstassen. Hij droeg een lichtgekleurde trui/jas en een Adidas broek. Hij is ongeveer 1,70 meter lang, heeft een stevig postuur en kort, gemillimeterd haar. Ook is zijn rechterarm 10 centimeter korter dan zijn linkerarm.

Foto’s: Persbureau Heitink